Over mij

Mijn naam is Tonny Bos-Odijk, ik ben maatwerk-coupeuse en geef naailessen. Daarnaast ontwerp ik kleding en de daarbij behorende patronen zodat ik mijn eigen ontwerpen kan vervaardigen.

Het maken van kleding heeft al van jongs af aan mijn interesse. Daarom besloot ik een opleiding tot coupeuse te volgen. Door de jaren heen heb ik talloze kledingstukken gemaakt.

Nadat de kinderen groter werden kreeg ik zin om meer te doen met mode, vooral het ontwerpen ervan. Zo kwam ik terecht bij de opleiding Modevormgeving en Styling aan de Rotterdamse Modeacademie. Op deze opleiding kwam van alles voorbij, het ontwerpen van een collectie, het maken van collages en het presenteren daarvan. Na twee jaar heb ik deze opleiding succesvol afgerond.

Bij de opleiding tot maatwerk-coupeuse aan de Rotterdamse Snijschool, heb ik de fijne kneepjes van het coupeuse vak geleerd, wat mij in staat stelt om de patronen van mijn ontwerpen optimaal te vervaardigen tot een passend kledingstuk. In december 2013 heb ik deze opleiding, met succes, afgerond.

Intussen ben ik gestart met Antonia's Atelier en wil ik mijn kennis overbrengen. Ik geef naailessen en workshops voor iedereen die zelf kleding wil maken (zowel beginners als gevorderden), de kneepjes van het coupeuse vak wil leren of bepaalde technieken beter wil beheersen. Ik sta klaar om je hierbij optimaal te begeleiden.


Voor een mooi resultaat, met naald en draad.

Home Over Mij Aanmelden Lessen Algemene Voorwaarden Contact
Copyright Antonia's Atelier 2012-2019 - Design by D.Prins